top of page
THERAPIE & DIAGNOSTIEK

Bij ”CreaThe” bieden we ook onderzoek en therapie aan, vnl. voor creatief begaafde kinderen en volwassenen.

 

Als psychologe, expert hoogbegaafdheid en als kerntalentenanaliste richt ik mij vooral op meer- of hoogbegaafde, hoogsensitieve en/of visueel-ruimtelijk georiënteerde kinderen, jongeren of volwassenen, die op school of op het werk moeilijkheden ervaren. 

Leerstoornissen, onderpresteren, burn-out, bore-out, angst, depressie, enz. kunnen daarvan het gevolg zijn. 

We bieden een uitgebreide diagnostiek bij signalen van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, beelddenken, concentratieproblemen (ADD of ADHD), autisme (ASS). Intelligentie-, belevings-, concentratie- of autismeonderzoek is mogelijk, evenals KernTalentenanalyses (bij twijfels rond studie- of beroepskeuze). We starten steeds met een intakegesprek (enkel bij IQ-testen i.f.v. terugbetaling logopedie is dit niet nodig). Je kan hieronder rechtstreeks een afspraak maken.

Individuele therapie is mogelijk, trajecten ivm onderpresteren en mindset, feedback en adviezen (aan de ouders en eventueel de school). 

Voor het individueel aanbod werkt Els samen met de collega’s van PsyKiTs, waarbij de doelgroep uitgebreider is. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

hoogbloeier_expertlogo.png
20161217-141238-Logo CoreTalents.png
ONLINE AFSPRAAK MAKEN
(voor het groepsaanbod zie “crea-ateliers”)
Er kan momenteel niets worden gereserveerd
Er kan momenteel niets worden gereserveerd
bottom of page