THERAPIE & DIAGNOSTIEK

Als psychologe, expert hoogbegaafdheid en kerntalentenanaliste richt ik mij vooral op meer- of hoogbegaafde, hoogsensitieve en/of visueel-ruimtelijk georiënteerde kinderen, jongeren of volwassenen, die op school of op het werk moeilijkheden ervaren. 

Leerstoornissen, onderpresteren, burn-out, bore-out, angst, depressie, enz. kunnen daarvan het gevolg zijn. 

We bieden een uitgebreide diagnostiek bij signalen van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, beelddenken, concentratieproblemen (ADD of ADHD), autisme (ASS). Intelligentie-, belevings-, concentratie- of autismeonderzoek is mogelijk, evenals KernTalentenanalyses (bij twijfels rond studie- of beroepskeuze). We starten steeds met een intakegesprek (enkel bij IQ-testen i.f.v. terugbetaling logopedie is dit niet nodig). Je kan hieronder rechtstreeks een afspraak maken of contact opnemen voor meer info.

Individuele therapie is mogelijk, trajecten ivm onderpresteren en mindset, feedback en adviezen (aan de ouders en eventueel de school). 

Voor het individueel aanbod werkt Els samen met de collega’s van PsyKiTs, waarbij de doelgroep uitgebreider is. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
(voor het groepsaanbod zie “crea-ateliers”)
Intakegesprek
45 min
€50
Vervolggesprek
45 min
€50
CONTACT
Els Buytaert
info@creathe.be
0476/28 93 42
Wallestraat 55 
9700 Oudenaarde 
  • Facebook Clean

© 2019-2020 by CreaThe

Een afspraak maken kan het makkelijkst via onze online agenda. Omwille van de Corona-pandemie houden we momenteel alleen online en/of telefonische sessies. 
Wens je eerst meer info? Stuur dan liefst een mailtje (check wel even of het antwoord niet in spam terechtgekomen is als het wat lang duurt, of bel even op). Tijdens gesprekken of workshops ben ik telefonisch niet bereikbaar, maar spreek gerust een berichtje in en dan neem ik zo snel mogelijk contact op.