top of page

In "CreaThe" zit een duidelijke aansporing vervat, nl. “laten we creatief zijn” .

Het is mijn missie om kinderen èn volwassenen hun creativiteit te laten (her)ontdekken en ontplooien. In onze creatieve workshops maakt iedereen zijn eigen proces door. Er worden wel materialen en/of technieken aangeboden, een “kader” als het ware, maar iedereen maakt iets uniek. 

Als psychologe en creatief therapeute (optie beeldende vormgeving) heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd in de bevordering van creatieve denkprocessen en de ontwikkeling van de eigen unieke (kern)talenten. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde methodes (gebaseerd op neurologisch, ontwikkelingspsychologisch en onderwijskundig onderzoek) laten we je ervaren dat iédereen kan leren tekenen en creatief zijn!

Kinderen die onzeker zijn, die op school moeilijkheden ervaren of niet zo goed passen in een tè schoolse structuur bloeien hier open. Onze crea-kampen en tekenlessen hebben duidelijk een positief effect op het zelfvertrouwen en zelfs de schoolse vaardigheden. 

Ook volwassenen die meer creativiteit in hun leven willen ervaren (of die ergens vastzitten), die voor belangrijke keuzes staan (zoals op gebied van werk, relationeel, enz.) zullen zeker iets vinden in ons aanbod.  

AGENDA
(voor het individueel aanbod zie “diagnostiek & therapie”)
Er kan momenteel niets worden gereserveerd
Er kan momenteel niets worden gereserveerd

Deze workshops gaan allemaal door in Atelier Top. CreaThe werkt er ook mee aan de theaterkampen.

Ieder kind is een kunstenaar.

De ‘kunst’ is hoe het - eenmaal volwassen - een kunstenaar kan blijven.

(Pablo Picasso)

CREA-ATELIERS
bottom of page